Het hebben van een baan en inkomen zorgt voor financiĆ«le zelfstandigheid. Dit bevordert de zelfredzaamheid en draagt bij aan het gevoel van eigen waarde. Daarom is het van belang dat de gemeente u helpt als het even tegenzit. Dat u begeleid wordt bij het vinden van een baan en bij sollicitaties. Dat u werkervaring kunt opdoen, bepaalde vaardigheden aanleert of een gerichte vakopleiding volgt. Soms is het nodig om te werken in een beschermde omgeving, een werkplek aan te passen of een inburgeringscursus te volgen.

Heeft u een extra laag inkomen? Dan kan een steuntje in de rug in de vorm van een extra vergoeding voor bepaalde kosten u helpen.

De gemeente Montfoort heeft de zorg voor werk en inkomen uitbesteed aan Ferm Werk in Woerden. Ferm Werk heeft als motto: "wij zijn er voor jouw baan en jouw inkomen". Wij volgen nauwlettend of dit ook gebeurt. U kunt ons helpen door uw ervaringen met ons te delen. Neemt u door hulp van Ferm Werk weer succesvol deel aan het arbeidsproces, wordt u hierbij goed begeleid of heeft u andere ervaringen?

Laat het ons weten. U kunt hiervoor e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over werk en inkomen in Montfoort vindt u op: www.fermwerk.nl