De gemeente Montfoort wil graag weten wat uw ervaringen zijn met het Jeugdteam Montfoort. Uw ervaringen, wensen en meningen zijn belangrijk om de jeugdhulp in Montfoort te verbeteren. Heeft u in 2016 contact gehad met het Jeugdteam Montfoort? Meld u dan aan voor deelname aan dit onderzoek, dat wordt uitgevoerd door Onderzoeksbureau ZorgfocuZ. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 050-2053014. Een Whatsapp of een smsje sturen kan ook naar 06-48221626. Aanmelden kan tot 26 april 2017.

Het onderzoek richt zich op de kwaliteit van de jeugdhulp in Montfoort. U kunt uw mening geven tijdens een persoonlijk gesprek of een telefonisch interview. Ouders en jongeren die in 2016 contact hebben gehad met het Jeugdteam worden hiervoor schriftelijk uitgenodigd. Jongeren vanaf 12 tot 23 jaar ontvangen een eigen uitnodiging om zich op te geven. Ouders/verzorgers van kinderen vanaf 0 tot 23 jaar eveneens.

De interviews vinden plaats in de periode van 1 t/m 4 mei en 8 t/m 12 mei. Een telefonisch interview duurt ongeveer een kwartier. Voor een persoonlijk gesprek is een half uur uitgetrokken.

Laat uw stem horen en deel uw ervaringen. Wat gaat goed, wat kan beter en wat moet er absoluut veranderen? Uw antwoord op deze vragen helpt om de kwaliteit van de jeugdzorg in Montfoort te verbeteren.

Doet u mee? Dan dingt u ook mee naar een bioscoopbon (voor jongeren) of een cadeaubon (voor ouders) van € 10,=